Idzarda Lindenbergh

Even voorstellen: Idzarda Lindenbergh

Idzarda Lindenbergh werkte na haar studie Geschiedenis bij het Venduehuis in Rotterdam. Dat de appel niet ver van de boom valt blijkt, omdat zij opgroeide met een moeder die de taxateursopleiding volgde en zowel sieraden als zilver verzamelde. Na haar opleiding werkte ze enige jaren in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland waar veiling- en museabezoek veel van haar vrije tijd bleef bepalen. Maar het bloed kruipt uiteindelijk toch waar het niet gaan kan. Zij begon zich dan ook om te scholen tot taxateur en edelsteenkundige.

Opleiding
In eerste instantie ging zij aan de slag  bij een edelsmid en restaurateur waar zij veel technische kennis op deed. Gelijktijdig is zij gestart met een opleiding tot edelsteenkundige (gemmoloog) aan de vermaarde Britse Gemmological Association (FGA) en in Antwerpen bij de Hoge Raad van de Diamant (HRD) tot diamantgrader. Na deze opleiding is zij dichterbij huis opnieuw aan de slag gegaan bij het Venduehuis in Rotterdam en heeft zij aan de vakschool in Schoonhoven de opleiding tot taxateur afgerond.

Waarvoor kunt u bij haar terecht?
Inmiddels is Idzarda als zelfstandig taxateur van edelstenen, goud en zilver en horloges werkzaam vanuit haar woonplaats Rotterdam. U kunt bij haar terecht voor een taxatierapport voor verzekering, boedelscheiding of nalatenschap. Ook kan ze expertise rapporten opstellen naar aanleiding van schade of diefstal. Verder kan zij meedenken over het op een soepele en rustige manier verdelen van een erfenis. Tot slot kan zij u adviseren en helpen bij een wens tot verkoop van stukken.

Lezingen en workshops
Naast taxaties verzorgt Idzarda ook lezingen en workshops rond de onderwerpen goud, zilver of edelstenen. Ze is onlangs gestart met de organisatie van een taxatiedag/taxatiemiddag met meerdere experts van verschillende disciplines.

Idzarda Lindenbergh,

FGA, CGD en Register taxateur

Lindenbergh Taxaties

Edelstenen     Goud      Zilver

Tel: 06 348 601 06
E-mail: info@lindenberghtaxaties.nl
Website: www.lindenberghtaxaties.nl

                                

Aangesloten bij: